KLASSRESA

Ska på klassresa eller nått till Danmark imorgon :)
Eller alla 9:or ska med.
Har varit lite strulit med vart alla ska sova, men hoppas det blir bra och löser sig när vi är där.
Vi ska gå på ett tivoli, åka båt och se ¨sevärdigheter¨ sen fick man göra lite annat med.
Får hoppas på det bästa att det blir roligt. Hoppas även på fint väder!
Tråkit om det skulle regna hela tiden.
Men nu måste jag gå och packa, har inte gjort det än "/ Måste även göra lite pastasallad som jag ska ta med mig och äta.
Vi åker klockan åtta från gamleby imorn.
Kramar

Föralltid

Den där sista blicken du gav mig,
Det där sista leendet,
Fick mig att förstå hur mycket du betyder för mig,
Och hur underbar du verkligen är!


Fredag

Mikaela och jag åkte hem till henne på dan för att dusch och lite, på stationen träffade vi Jossan, Moa, Erika och Susanna. Sen skulle vi åka med typ 10 över 2 bussen som aldrig kom eftersom det var en ¨helg dag¨, men det gick en buss en timma senare ungefär, så vi gick ner till stationen istället.
När vi var inne istan igen sov vi typ från fem till åtta :s När vi vaknade (för att min pappa ringde) så började vi fixa i ordning oss och byta om o allt. Vid typ 12 gick vi ner på stan, sen skulle vi gå till Åhmans, men då träffade vi Jocke och nån mer, då stog vi o pratade med dom ett tag sen när dom gick träffade vi två andra killar som vi hängde på... Senare va vi i nån lägenhet ett tag, tills vi blev utslängda, då gick Jocke, Mickis, Kimpah och jag hem till ¨gärsgårn¨ ;)
Ja somna typ vid fem och när ja vaknade va ja inte så fin i ansiktet om ja säger så! I pannan stod det typ LHC och på kinden Hv 71 :/
Dom andra gick hem typ på morgonen, eller Jocke va väl kvar till halv åtta tror ja, den andra gick hem tidigare.
Det va väl en ganska bra kväll, vissa saker som ja kommer ihåg skulle ja helst vilja glömma...
Tack för det som va bra iaf :)


Valborg

Mickis och jag tog 20 över 5 bussen och åkte in till stan.
Vi gick till gårdshuset hos min faster där vi skulle sova, och lämnade våra väskor. Sen gick vi till willys och handlade lite mat och andra saker som vi behövde, det tog typ en timma att handla för oss.
På kvällen, kommer inte ihåg vilken tid, gick vi iallafall ner på stan, och bort till Jossan och Moa och dom som var och tittade på Veronica Ma...nånting. Pratade lite med dom och sen gick vi ner på stan en sväng, där vi mötte Jocke, Larsson och Amanda. Vi gick bort till club 9...Sen kommer ja inte ihåg så mycket mer, jo vi va och prata med Jossan, Moa och Erika och dom nån mer gång.
Mickis och jag råkade somna typ halv ett... :(
Men det tog vi igen på fredan Xd


RSS 2.0